05:48 21:43

 

haven-wsv-blinckvlietWatersport Vereniging Blinckvliet heet u van harte welkom in de haven. Onze haven opgezet door leden en voor de leden en daardoor een echte verenigingshaven. Wij zijn blij met uw bezoek en hopen dat u uw verblijf in de haven zo comfortabel en aangenaam mogelijke tijd voor u is.

Informatie haven

Aan het Spui, op 2 km vanaf het haringvliet en 12 km vanaf de Oude Maas ligt de jachthaven van W.S.V. blinckvliet. Het riviertje Het Spui is een rustige diepe getijde rivier tussen de Oude Maas en het Haringvliet. De jachthaven ligt precies in de bocht van de rivier. Bij het invaren dient men rekening te houden met een redelijke dwars stroom. De stroom op de rivier kan soms oplopen tot 1 a 2 mijl per uur.(3,6 km/hr)

De haven ligt in een rustige omgeving. Voor de kinderen is er een speeltuintje aanwezig en bij de havenmeester is er ijs verkrijgbaar.

Bereikbaarheid havenmeester.

De werktijden van de havenmeester zijn tijdens het seizoen vanaf 08:00 uur tot 12:00 uur en van 14.00 uur tot 18.00hr.

Indien u een ligplaats wenst kunt u contact opnemen voor 18:00 uur met telefoon nummer 06-23248312.
Indien dit niet mogelijk is staat er tevens een white bord bij het havenkantoor waarop staat vermeld welke  vrije boxen beschikbaar zijn, incl. lengte en breedte.